TV2 Fake News – nu igen

Ligheden er slående. Da den snart afgående tyske forbundskansler Angela Merkel i 2015 sagde de berømte ord ”Wir  schafen das”, stod Tyskland kort efter i en monumental flygtningekrise.

Ved at importere millioner af muslimer fra MENAPT-lande har Merkel ødelagt Europa, og nu er den kognitivt udfordrede Joe Biden i færd med at ødelægge USA ved at åbne for import af fattige sydamerikanere.

Biden har kort efter sin indsættelse som USA’s præsident lempet Donald Trumps stramme immigrationspolitik betydeligt. Han har haft travlt med at vise USA og hele verden, at han ikke er Donald Trump. Og en af de mest effektive måder at vise det på, var at tage et opgør med Donald Trumps benhårde grænsepolitik.

Resultatet er, at historisk mange indvandrere fra Mellemamerika, herunder uledsagede børn, har i 2021 søgt mod USA lokket til af de nye toner fra Biden.

Republikanerne anklager ganske forståeligt Joe Biden for at have fremprovokeret de uholdbare forhold ved at have at have slækket massivt på Donald Trumps skrappe indvandringspolitik (læs f.eks. her og her).

Trykket på USA’s grænse med Mexico er efterhånden blevet så stort, at selv fremtrædende demokrater erkender, at der er tale om en regulær krise. Selv Barack Obama indrømmer, at Bidens grænsepolitik ikke er holdbar. Biden selv bortforklarer grænsekrisen med, at det hele er Trumps skyld.

På TV2 News har tv-kanalens USA-korrespondent Jesper Steinmetz fået besked på at bortforklare de egentlige årsager til og konsekvenserne af Bidens åbne grænsepolitik ved at give velkendte forhold, som har eksisteret i Central- og Sydamerika igennem årtier, nemlig fattigdom, kriminalitet, vold, narkokarteller osv., skylden.

Det er den vinkel, der fremmes på TV2 News, mens konservative amerikanske perspektiver, som reflekterer de egentlige årsager til Bidens selvskabte grænsekrise, fravælges.

TV2 News fungerer dermed ikke som en troværdig nyhedskilde for danske seere, men som en kampagnemaskine for den venstreorienterede medieelites egen dagsorden.

Intet under, at en stor del af den danske befolkning ikke mener, at medierne giver et korrekt billede af, hvad der sker. Ifølge en undersøgelse fra juni 2021 mener 60 pct. af danskerne, at de statsstøttede danske nyhedsmedier bevidst går efter at levere falske eller forkerte historier.

André Rossmann