Tysk politi beder om hjælp til opklaring af stenkast på motorvej

Uropatrulje i Leipzig den 18. marts 2017. (Foto: Jens Schlueter/Getty Images)

Tysk politi beder om hjælp til opklaring af stenkast på motorvej A7– især fra lastbilchauffører og andre med videooptagere

Tirsdag den 8. maj om aftenen blev en dansk kvinde kvæstet, da der blev kastet en sten fra en motorvejsbro på A7 lige syd for grænsen. Da stedet ligger så tæt på grænsen, er der stor trafik af danskere på vejen. Derfor beder vores kolleger ved politiet i Flensborg om hjælp fra de, der har passeret området.

Det gælder trafikanter, der mellem klokken 21:00 og 23:00 tirsdag aften kørte enten mod nord eller syd på A7. Det gælder især lastbilchauffører, der er kommet fra Danmark. Tysk politi vil gerne vide, om der i deres køretøjer er dashcams, altså videokameraer, der var sat til og optog på det pågældende tidspunkt. Hvis det er tilfældet, beder tysk politi om at blive kontaktet af fører eller firmaer. Det kan ske på telefon 0049 461 – 484 0.

Samme opfordring gælder alle andre trafikanter, der før eller efter det pågældende tidsrum passerede motorvejsbroerne ved afkørsel “Gottrupel” og “Barderup” og mener at have set noget mistænkeligt. Broerne befinder sig henholdsvis ca. to og ca. 11 km syd for grænsen.