Tyskland og mullaherne i hed omfavnelse

Det er nye tider i Europa. For Europas stærkeste økonomi, Tyskland, er islam fremtiden og mullaherne i terrorstaten Iran de bedste venner.

Tysklands præsident har netop på vegne af alle tyskere lykønsket mullaherne i Iran med 40-årsdagen for den islamiske ”revolution”. Tysklands præsident lykønsker altså det muslimske terrorregime, som benægter, at Holocaust har fundet sted, og som har et erklæret mål om at fjerne Israel fra verdenskortet.

Artiklen fortsætter under videoen…

Lad os sige som det er. Tyskernes politik forråder det iranske folk, som undertrykkes af mullaherne. Tyskland bidrager til, at Iran fortsætter med at udbygge sin atomvåbenkapacitet i lyntempo. Og Tyskland fører an i bestræbelserne på at omgå de amerikanske sanktioner mod Iran.

Tysklands knæfald for islam og omfavnelse af mullaherne i Iran er forkastelig. Tysklands kurs er også en forræderi og fornærmelse mod de amerikanske skatteydere og soldater, der i dag garanterer Tysklands sikkerhed.

Tyskland undergraver sin troværdighed som USA’s allieret og det bør have konsekvenser.

Det er derfor på tide, at præsident Donald Trump flytter sine militærbaser fra Tyskland til det Polen, som lever op til sine forpligtelser i NATO, og som er villig til at yde et stort bidrag til USA for at være til stede i Polen.

Der er ingen grund til, at USA skal blive ved med at belønne det antiamerikanske, pacifistiske og pro-iranske Tyskland, som kun bidrager med 1,24 pct. af bnp til NATO, ved at opretholde de lukrative amerikanske militærbaser i landet.

Kommentarer