Tyveri idømt udvisning – men hvad med voldsmænd og terrorister?

3 mænd udvist og idømt 3 måneders fængsel.

I går afsagde retten i Horsens dom over tre rumænske statsborgere. Der er tale om tre mænd på henholdsvis 19, 25 og 30 år, som alle blev dømt for blandt andet hæleri af diverse varer, herunder 372 cremer/deodoranter og 153 el-tandbørster. Varerne havde en samlet værdi af mindst 47.000 kr.

Den 19-årige og 25-årige mand blev desuden dømt for tyveri af flere varer, herunder tyveri af el-tandbørster, der blev begået i en dagligvarebutik i Juelsminde. Varerne havde en samlet værdi af mindst 2.800 kr. Der blev herudover også konfiskeret flere varer, som blev fundet, da de tre mænd blev anholdt.

Anklagerfuldmægtig Camilla Jørgensen fra Sydøstjyllands Politi uddyber: ’Foruden fængselsstraffen blev de tre mænd også udvist af Danmark med et indrejseforbud på 6 år. De tre mænd har siddet varetægtsfængslet siden den 23. januar 2018 og skal nu sidde fængslet, indtil resten af straffen er afsonet og udrejsen kan finde sted’.

Alle tre dømte modtog dommen på stedet.

På 24NYT undrer vi os igen over, at man i Danmark kan finde ud af at idømme udvisning til tyve, som har stjålet el-tandbørster, mens vi gang efter gang lader hårdkogte voldspsykopater og terrorister blive i landet.