Udlænding forsøgte voldtægt under trussel med kniv – Politiet beder om hjælp fra borgerne

Vidner søges i forbindelse med forsøg på voldtægt – Roskilde

Natten til tirsdag blev en 18-årig pige fra Roskilde vækket ved, at en ung mand med asiatisk udseende stod i hendes soveværelse, hvor han med en kniv forsøgte at true sig til at have sex med hende. Politiet har i sagen sigtet en 17-årig ung mand fra Køge, som onsdag ved Retten i Roskilde fik opretholdt anholdelsen i 3 x 24 timer.

Efterforskningen har vist, at den mistænkte før og efter gerningstidspunktet kl. ca. 03.00 har bevæget sig rundt i Himmelev-området, omkring Roskilde station og i Roskildes syd-østlige del, hvor han kan have været inde på private adresser. Politiet søger derfor vidner, som kan komme med oplysninger om hans færden.

Borgere i det område, som har bemærket en ung mand med asiatisk udseende, som har bevæget sig rundt til fods eller på en cykel, bedes kontakte efterforskningsafdelingen i Roskilde. Husstande i samme område, som har installeret privat videoovervågning, opfordres til at gennemse denne med fokus på tidsrummet fra mandag omkring midnat og frem til de lyse timer tirsdag morgen for at se, om nogen har været inde på grunden. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.