Udlænding med guldtænder tager røven på 78-årig kvinde – Politiet beder om hjælp

Tricktyveri – Glentevej, Høng – Kalundborg

Kl. 1045 anmeldte en 78-årig kvinde fra Høng, at hun netop var blevet kontaktet af sin bank, der havde oplyst hende om, at hendes dankort var blevet misbrugt i to tilfælde til hævning af hhv. 15.000 kr. og 2.000 kr. kontant.

Dankortet var nu blevet spærret, og den 78-årige kom nu i tanke om, at hun dagen før – den 060218 efter indkøb kl. ca. 1140 i et supermarked – var blevet kontaktet af en fremmed mand på sin bopæl. Manden ville gerne aflevere en pakke, som den 78-årige netop ventede på at modtage.

Manden gik ind på bopælen og ud kort tid efter, da pakken ifølge ham var til den forkerte adresse.

Dankortet var formentligt blevet stjålet af manden, der blev beskrevet som: A: Mand, 45-55 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Guldtænder, pænt friseret og mørklødet i huden som en der har været på ferie., Talte: Dansk med accent, Iført: Mørke brun/sort læderjakke, lyse bukser, iført guldindfattede briller.

Medbragte: en pakkepost. Politiet forsøger nu at få manden identificeret ud fra eventuel overvågning i supermarkedet, hvor dankortets PIN-kode formentlig er blevet afluret.