Udlænding med guldtænder tager røven på 78-årig kvinde – Politiet beder om hjælp

Tricktyveri – Glentevej, Høng – Kalundborg

Kl. 1045 anmeldte en 78-årig kvinde fra Høng, at hun netop var blevet kontaktet af sin bank, der havde oplyst hende om, at hendes dankort var blevet misbrugt i to tilfælde til hævning af hhv. 15.000 kr. og 2.000 kr. kontant.

Dankortet var nu blevet spærret, og den 78-årige kom nu i tanke om, at hun dagen før – den 060218 efter indkøb kl. ca. 1140 i et supermarked – var blevet kontaktet af en fremmed mand på sin bopæl. Manden ville gerne aflevere en pakke, som den 78-årige netop ventede på at modtage.

Manden gik ind på bopælen og ud kort tid efter, da pakken ifølge ham var til den forkerte adresse.

LÆS OGSÅ:  82-årig kvinde fældede formodet udenlandsk tricktyv

Dankortet var formentligt blevet stjålet af manden, der blev beskrevet som: A: Mand, 45-55 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Guldtænder, pænt friseret og mørklødet i huden som en der har været på ferie., Talte: Dansk med accent, Iført: Mørke brun/sort læderjakke, lyse bukser, iført guldindfattede briller.

Medbragte: en pakkepost. Politiet forsøger nu at få manden identificeret ud fra eventuel overvågning i supermarkedet, hvor dankortets PIN-kode formentlig er blevet afluret.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb