Udlænding tæsker 54-årig mand – politiet offentliggør foto

Politiet efterlyser mand som mistænkes for overfald på Avedøre Station

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en mand der er mistænkt for et overfald på Avedøre Station i marts.

Søndag den 31. marts 2019 kl. ca. 1920, blev en 54-årig mand overfaldet af en yngre mand på Avedøre Station i Hvidovre. Overfaldet skete oppe på perronen, hvor forurettede sad og ventede på toget, da gerningsmanden opsøgte ham. I forbindelse med overfaldet blev forurettede tildelt flere knytnæveslag, ligesom der blev spyttet på ham.
”Vi håber at offentligheden kan hjælpe med at identificere den mistænkte på baggrund af overvågningsbillederne”, siger politikommissær Stefan Asmussen

Gerningsmanden beskrives som:

A, mand, anden etnisk herkomst end dansk, ca. 25 år, 175-180 cm høj almindelig af kropsbygning, brun i huden, sort mindre hageskæg. Talte dansk med accent. Iført en jakke som var hvid på maven, pink på brystet, blå på ærmerne og med hvid hætte, blå jeans, sorte sko og en grå/sort cap.
Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på 43861448, hvis du har oplysninger i sagen

 

Københavns Vestegns Politi

 

Københavns Vestegns Politi

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

Kommentarer