Udlændinge forsøgte sig med tricktyveri

 Gentofte

Klokken 14.43 blev det anmeldt, at en kvinde klokken 14.30 pludselig befandt sig i en 67-årig kvindes lejlighed på Ellegårdsvej. Her forklarede den fremmede kvinde, at hun netop var flyttet ind ovenpå, og at der nu løb vand ned til den 67-årige på badeværelset. Beboeren gik ud for at undersøge dette, men der løb ikke noget vand ned, og da hun meddelte kvinden dette, så hun, at der var dukket endnu en kvinde dukket op i lejligheden. Den 67-årige mistænkte derfor, at der var tale om forsøg på tricktyveri, og hun bad de to kvinder om at forsvinde, hvilket de efterkom. Da den kvindelige efterfølgende henvendte sig i lejligheden ovenpå, kunne hendes overbo afvise, at han var ved at flytte.

Der blev ved hændelsen ikke umiddelbart stjålet noget.

Begge kvinder beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 30-40 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, brun i huden med sort hår. Iført mørkt tøj og blåt/hvidt mundbind. Talte dansk med accent.
En mand, som muligvis kan sættes i forbindelse med de to kvinder, blev set køre rundt i området i en mørkeblå Ford Fiesta.