Udlændinge overfalder mor og datter på åben gade

Arkivbillede.

DIANALUND: Mor og datter udsat for røveri på åben gade

En mor og hendes 13-årige datter gik tirsdag aften fra Dianalund station ad Karsholtevej og Kildemosevej. To mænd fulgte efter dem, og ud fra nr. 14 blev de antastet af mændene, som truede dem og ville have en taske, de bar på. Gerningsmændene gav den 13-årige pige et knæ i maven og herefter udleverede de tasken, hvor der var en MacBook, en iPhone XS, briller og en pung med personlige papirer. Det skete lige omkring klokken 21.00. Røverne stak af i løb ad Kildemosevej og forsvandt – muligvis ad Agervænget.

Røverne beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-30 år, omkring 170-175 cm høj. Han var almindelig af bygning var mørk i huden og talte dansk med accent. Han havde mørkt tøj, hue, sorte motorcykellignende handsker og træsko på.

B: Mand, ca. 25-30 år, 185 cm høj. Han var almindlig af bygning og talte dansk med accent. Han havde mørkt tøj, hue, sorte motorcykellignende handsker og hvide kondi sko på.

Politiet hører gerne fra vidner, der har bemærket noget usædvanligt omkring gerningstidspunktet. Ring til politiet på tlf. 1-1-4.