Udvid din sundhed

Sundhed er et ord, som både i fortiden og nutiden er på manges læber. Der er dog kommet nogle ret store ændringer i folks måde at opfatte sundhed på, og i dag handler det langt mere om at se på helheden frem for de enkelte dele.

For mens man for år tilbage primært valgte at kigge på, om man spiste rigtigt, motionerede nok og fik søvn, så kigger man i dag i højere grad på hele pakken. Det betyder også, at hvis man går med nogle problemer, kan det typisk have en eller anden form for sammenhæng til andre ting, hvilket selvfølgelig er meget relevant at tænke over.

CDB olier er en af de produkttyper, som i senere år har vundet mere frem. Det skyldes, at man i dag ikke længere anser produkterne som euforiserende stoffer, hvis mængden af THC ikke er for højt. Det er derfor mere acceptabelt at bruge cannabis som medicinsk hjælp i forbindelse med en lang række lidelser.

Det gælder eksempelvis fysisk smerte, hvor der lokalt kan være nogle områder, hvor man bare ikke har det godt. Det kan også sagtens være mere globalt, at man bare mærker et ubehag, som man gerne vil finde en løsning på.

Også ved mentale lidelser bruges cannabisolie. Det kan have den effekt, at man kommer mere i kontakt med sig selv og måske også derved formår at komme af med de psykiske udfordringer, man render rundt med. Det skal dog selvfølgelig bruges efter klare anvisninger fra fagfolk på området.

Mental sundhed handler om bevidsthed

Den mentale sundhed er et vidt diskuteret begreb. Ifølge nogen handler det om, hvordan man vågner op om morgenen, og hvilket fokus man har i løbet af dagen. Der kan sagtens være noget om snakken, men for at gøre det mere generelt, kan det siges, at det handler om den bevidsthed, man har.

Hvis man helt bevidst har et fokus om, at man gerne vil have det godt, så bliver det også nemmere at leve op til. Det betyder ikke, at man bare skal tænke sådan en enkelt gang, og så kører det hele bare på skinner. Det er derimod en proces, hvor man lærer kroppen og sindet at være glad, hver gang det er muligt.

Det kan så føre til, at man på sigt som en helt naturlig ting er glad, når man vågner om morgenen. Det føres så videre til resten af dagen, hvor man smiler til andre mennesker og giver dem en hånd, når de har brug for det. På den måde har fokusset en stor betydning.