Ung kvinde slået bevidstløs af tre indvandrere under overfald på sti

Anmeldelse om overfald – Tjurgården / Gersagerparken, Greve

Søndag kl. 21.31 anmeldte en 31-årig kvinde fra Greve, at hun søndag morgen formentlig mellem kl. 0500-0600 var blevet overfaldet på stisystemerne mellem Tjurgården og Gersagerparken.

Da hun gik på stedet, blev hun pludselig kontaktet af tre fremmede mænd, der skubbede hende omkuld og holde hende fast. Hun mistede kortvarigt bevidstheden, og da hun vågnede op, var de tre mænd væk.

Politiet har fået kvinden undersøgt af en læge for eventuelle skader og spor efter overfaldet, men hun var sluppet fra overfaldet uden behandlingskrævende skader. Tre mænd blev beskrevet som anden etnisk oprindelse end dansk, 25-30 år og dansktalende. Politiet afspærrede området for at undersøge stisystemerne efter eventuelle spor, hvilket politihunde assisterede med frem til kl. ca. 03.15, hvor undersøgelserne blev afsluttet.

Efterforskningen i sagen fortsætter i et forsøg på at få identificeret de tre mænd for at få afklaret, hvad hensigten med overfaldet på den 31-årige kvinde kan have været.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket de tre mænd og kvinden i området sent på natten eller i de tidlige morgentimer søndag. Oplysninger i sagen gives til politiet på tlf. 114.

Kommentarer