Site icon 24NYT

Ung kvinde tæsket af mand, som allerede “afsoner” for vold mod en anden kvinde

Foto: Rigspolitiet.

I går torsdag ll. 10.23 anmeldte en 25-årig kvinde fra Køge telefonisk til politiet, at hun tidligere på morgenen var blevet opsøgt på sin bopæl af en tidligere mandlig bekendt.

Han fået tiltvunget sig adgang til hendes bopæl, hvor han havde jagtet hende rundt og overfaldet hende med diverse slag og kvælertag. Den mandlige bekendte var forsvundet fra området, så politiet vejledte om snarest at søge læge for at få registreret skaderne som følge af overfaldet.

Efter nærmere afhøring til sagen om eftermiddagen efter endt skadestueundersøgelse fandt politiet grundlag for at foretage anholdelse af en 26-årig mand fra Solrød Strand, som dog opholdt sig på en adresse i Holbæk, hvor han blev anholdt først på aftenen. Den 26-årige blev sigtet for grov vold mod kvinden og har efter afhøring til sagen overnattet i et arresthus, idet anklagemyndigheden vil fremstille ham i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling.

Dette nye forhold om grov vold begik den 26-årige, medens han er lænkeafsoner af en dom om vold begået mod en anden kvinde på et værtshus i Køge i november 2019.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!