Ung mand dræbt – nu er der nyt

Retten i Roskilde har afsagt dom i sagen om manddrab, hvor en 31-årig mand fra Gundsømagle blev dræbt den 17. september 2020. En nu 26-årig mand blev dømt for manddrab, mens to 17-årige blev dømt for hhv. vold med døden til følge og vold.

Den 17. september 2020 døde en 31-årig mand fra Gundsømagle nord for Roskilde efter et overfald begået af tre personer i forening.

En nu 26-årig mand fra Slagelse blev dømt for manddrab, en 17-årig mand fra Fyn blev dømt for vold og en nu 17-årig mand fra Storkøbenhavn blev dømt for vold med døden til følge. Slutningen på efterforskningen glæder politikommissær og efterforskningsleder Rasmus Brink-Frendrup.

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu har sat punktum i denne her alvorlige og grove sag, hvor tre mænd opsøgte den 31-årige i hans hjem og stak ham med kniv, så han efterfølgende omkom af sine kvæstelser,” siger politikommissæren.

18 års fængsel i alt og 3 måneders betinget fængsel

Den 26-årige blev idømt 14 års fængsel, mens den 17-årige fra Storkøbenhavn blev idømt 4 års fængsel. Den 17-årige fynbo, der blev dømt for vold fik 3 måneders betinget fængsel.

”Jeg er meget tilfreds med dommen, der afspejler de mange skærpende omstændigheder, der var i denne sag, herunder ikke mindst overfaldets meningsløshed og voldsomme omfang samt det faktum, at det fandt sted i offerets eget hjem,” siger specialanklager Anja Liin fra Midt- og Vestsjællands Politi.

LÆS OGSÅ:  Uhyggelig detalje: Derfor blev fingrene skåret af

Den 26-årige og den 17-årige fra Storkøbenhavn udbad sig betænkningstid i forhold til om dommen ønskes anket.