Ung mand overfaldet af to danskere

NYKØBING: 

Politiet søger vidner til et overfald, der skete søndag morgen omkring klokken 5. Det er formentlig sket på Brovejen, hvor en 24-årig mand blev overfaldet af to mænd, så han efterfølgende måtte behandles for sine skader på sygehuset i Nykøbing. Politiet fandt blodspor fra Brovejen, ned gennem Jernbanegade og Østergågade til Lilletorv. Vidner har set den 24-årige være i kontakt med to mænd, der beskrives som:

A: Mand, dansk af udseende, ca. 19-20 år, omkring 155 cm høj. Han var spinkel af bygning, lys i huden og havde brunt hår. Han havde en lys stemme, mørkt hageskæg og talte dansk. Han havde en sort stofjakke med læder på brystet, lyse cowboyjeans med huller og sorte sko med hvid skrift på.

B: Mand, dansk af udseende, ca. 23-24 år og 180-182 cm høj. Han var spinkel af bygning og var lys i huden. Han havde hageskæg og en tatovering under det ene øje med ukendt skrift. Han talte dansk og var iført en lys hættetrøje med sort stribe langs ærmet med hvid skrift.

Politiet hører gerne fra de to mænd og fra andre vidner, der har oplysninger om overfaldet, der efterforskes som en sag om kvalificeret vold. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)