Ung mand ramt af skud

Foto: Rigspolitiet.

Søndag klokken cirka 01.00 blev en 21-årig mand bragt ind på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg med skudsår.

Manden var ramt af et enkelt skud, der havde skabt kvæstelser i begge ben. Den 21-åriges tilstand er ikke kritisk.

To grupper

Syd- og Sønderjyllands Politi har endnu ikke kortlagt hændelsesforløbet fuldstændigt, blandt andet er gerningsstedet ukendt. Men det står klart, at personen er kendt i det kriminelle miljø i forvejen, og at politiet kobler skudepisoden til en aktuel konflikt mellem to grupper, der holder til i dels Kvaglund, dels på Stengårdsvej i Esbjerg.

Politiet vurderer, at situationen den seneste tid er forværret mellem de to kriminelle grupper, så der ikke længere er tale om en konflikt mellem enkeltpersoner i miljøet, men de to grupper som helhed.

Anholdelser

Politiet har fulgt situationen tæt og i forbindelse med efterforskningen af tidligere hændelser blandt andet anholdt fire personer for ulovlig våbenbesiddelse. I tilgift er patruljeringen i udvalgte dele af Esbjerg blevet øget som en tryghedsskabende foranstaltning.

Det er vigtigt for politiet at understrege, at der er tale om en lokal konflikt mellem kriminelle. Der er således ikke nogen kobling til den verserende rocker/bande-konflikt i det øvrige Danmark.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer borgere, der måtte have viden om sagen, til at kontakte politiet på 1-1-4.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb