Ungarn – endnu et forkert valg


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Så har en europæisk nation igen stemt forkert. Viktor Orban og hans parti har fået et overvældende tillidsvotum af vælgerne, mens oppositionspartierne kævles indbyrdes. Heldigvis havde Danmarks Radio beredskabet på plads, så lytterne kunne blive korrekt vejledt.

En ungarsk-dansk kvinde og hendes mikrofonholder var enige om, at Orban er slem – nærmest en ungarsk Putin. Hvis ungarerne skal få det bedre, må de se at slippe af med deres frygt for indvandrere, så de ikke fortsat stemmer på Orban og hans ”illiberale” parti.

Det lyder som en god idé, som oven i købet er afprøvet grundigt i Sverige, Tyskland, Frankrig, Belgien og andre progressive lande. Hvis ungarerne gerne vil have massevoldtægt, afbrænding af biler, angreb på politi og brandfolk, forhøjet terrorberedskab og astronomiske udgifter til forsørgelse af muslimer, skal de huske at stemme rigtigt næste gang.