Ungarn – endnu et forkert valg


For at styrke 24NYT’s debatunivers har vi lanceret en ny sektion ”24NYT kommenterer”. Her bringer vi korte kommentarer til nyheder og indlæg, som bringes af de etablerede medier, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på.  
 

Så har en europæisk nation igen stemt forkert. Viktor Orban og hans parti har fået et overvældende tillidsvotum af vælgerne, mens oppositionspartierne kævles indbyrdes. Heldigvis havde Danmarks Radio beredskabet på plads, så lytterne kunne blive korrekt vejledt.

En ungarsk-dansk kvinde og hendes mikrofonholder var enige om, at Orban er slem – nærmest en ungarsk Putin. Hvis ungarerne skal få det bedre, må de se at slippe af med deres frygt for indvandrere, så de ikke fortsat stemmer på Orban og hans ”illiberale” parti.

Det lyder som en god idé, som oven i købet er afprøvet grundigt i Sverige, Tyskland, Frankrig, Belgien og andre progressive lande. Hvis ungarerne gerne vil have massevoldtægt, afbrænding af biler, angreb på politi og brandfolk, forhøjet terrorberedskab og astronomiske udgifter til forsørgelse af muslimer, skal de huske at stemme rigtigt næste gang. 

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb