Våben og stoffer fundet i visitationszoner

politibil vesntre side
Arkivfoto.

En patrulje standsede torsdag kl. 17.10 en bil med to mænd på Rosenhøj i Viby, som p.t. er omfattet af den visitationszone, som Østjyllands Politi har oprettet.

De to mænd på 25 og 30 år blev begge visiteret, og bilen blev ransaget. Betjentene fandt i den forbindelse en totenschlæger og nogle salgsposer med kokain, og den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Cirka en time efter standsede en anden patrulje en bil på Janesvej i Brabrand, som også ligger inden for en visitationszone. Her blev tre mænd visiteret, og den ene blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde noget hash på sig. Derudover fandt betjentene i bilen et par skudsikre veste, som blev beslaglagt.

Natten til fredag gik en patrulje rundt i Rosenhøj, og gemt i området fandt betjentene nogle stikvåben og et par poser med narkotika. Derudover traf patruljen en 26-årig mand, som stod og røg en joint, og under visitationen af ham, fandt betjentene en klump hash i hans lomme. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Visitationszonerne i Rosenhøj og Brabrand blev oprettet den 11. marts og varer foreløbigt frem til og med den 7. april.