Ønsker danskerne at leve som i Kina?

I de europæiske lande indfører myndighederne vaccinetvang, der er dømt til at splitte befolkningerne. Vaccinetvangen indføres ikke, fordi regeringerne med sikkerhed kan sige, hvad det vil føre til, men fordi de ikke ved, hvad de ellers skal stille op, skriver Mikael Jalving i Jyllands-Posten.

”Vacciner er blot én ting. I fremtiden kan man udmærket forestille sig indførelse af sanktioner mod borgere, der ikke udviser den rette adfærd eller holdning i andre henseender, f.eks. ikke er tilpas ’bæredygtig’, ’tolerant’ eller ’inkluderende’ og f.eks. mener det forkerte om klima, migranter eller de 117 flydende køn.

Den hovedløse aflivning af minkerhvervet sidste år var ikke en ’fejl’, men snarere som et udslag af den biostat, som et flertal af politikere, embedsmænd og sundhedseksperter er i gang med at etablere på dansk grund.

Det er en stat, hvis myndigheder kan, vil og må stille flere og nye krav til borgerne om vaccine, test, pas og digital identifikation på en måde, der i sidste ende leder frem til et system til optjening af social kredit, som vi kender fra Kina”. Læs mere her.