Vandt 1 million kroner: ”jeg vidste ikke, om jeg skulle le eller græde”

En kvinde fra Hvidovre blev udtrukket i Danske Spils Millionærgaranti, og vidste ikke, hvilket ben, hun skulle stå på. Nu vil hun købe ny bærbar og nyt tv, men mest af alt give til sine børn.

Den glade vinder, som er pensionist, troede blot, at hun havde vundet 60 kroner på sin fem-ugers Lotto, men da hendes søn var ovre for at forny kuponen, var beskeden, at der var en større gevinst på, end de kunne udbetale i butikken.

”Jeg troede nok, at det var 5.000 kroner eller sådan noget, men så loggede jeg ind og gik selv ind og så stod der, at jeg havde vundet en million. Det er rigtig mange penge for en pensionist, kan jeg afsløre, og jeg vidste ikke, om jeg skulle le eller græde”, siger den bevægede vinder med et lille grin.

Kvindens søn var hos hende, da hun fik beskeden. Hendes første tanke var, at hun da ikke havde fortjent en million kroner.

”Så sagde min søn til mig: hvis der er nogen, der fortjener det, så er det dig, mor”, fortæller kvinden rørt.

Som det første skal hun have en ny, bærbar computer, fortæller kvinden. Og så er det også tid til at skifte det gamle fjernsyn ud.

Hjælp til børn og sponsorbørn
Den glade vinder har allerede givet sine børn og svigersøn en pengegave hver, og forventer at give dem mere på et senere tidspunkt.

LÆS OGSÅ:  Nybagt millionær: Jeg var ved at skvatte ned af stolen

”Det føles godt at kunne hjælpe sine børn. Jeg har også altid været sponsor i Børnefonden, og giver til Røde Kors og det en og det andet og det fjerde. Jeg mangler ikke noget, så de får nok også en ekstra portion næste gang”, slutter den gavmilde vinder fra Hvidovre.

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden Millionærgarantien blev indført – været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)