Vanvittig Lotto lørdag – Sjællænder vinder 13 millioner

Mens lørdagen har budt på solskin og store, danske OL-bedrifter har aftenen medført intet mindre end tre nyudklækkede millionærer.

I aften var der nemlig 13 millioner kroner i puljen, som kunne vindes, hvis man ramte de syv magiske tal i Lotto.

Og det gjorde en PLUS-abonnent. Den heldige vinder spillede med fra Solrød, og har her til aften fået mange millioner grunde til at smile, og kan altså gå på sommerferie med 13.000.000 skattefri kroner på bankkontoen.

Men festen stopper ikke ger. Vanen tro skulle der selvfølgelig også findes to vindere af Millionærgarantien. Hver uge trækkes der nemlig lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Begge vindere af aftenens to faste millioner spillede med fra danskespil.dk, dog fra to vidt forskellige dele af det danske kongerige. For mens den ene heldige vinder spillede med fra Lemvig, kommer den anden heldige vinder fra Torshavn på Færøerne.

Aftenens tre vindere er dog ikke weekendens første. Fredag aften kunne Danske Spil nemlig også sende en delt andenpræmiegevinst afsted til en spiller fra Frederiksberg.

Den heldige vinder havde satset på en fysisk kupon hos Min Købmand på Godthåbsvej og den udløste, udover andenpræmien også en gevinst for 1+2 rigtige, og dermed kan den nyklækkede vinder se frem til at få 3.451.095 kr. at forsøde tilværelsen med.

LÆS OGSÅ:  Heldig spiller vinder 6 millioner kroner i Lotto

Danske Spil har ikke talt med vinderne endnu, men ønsker dem et kæmpe tillykke.

Lotto indertal:

3, 6, 7, 18, 19, 23, 26

Tillægstal:

34

Lotto:

– Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

– Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2×1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

– Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Eurojackpot:

– Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag aften.

– Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.

– Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.