Vanvittig Lotto lørdag – to danskere vinder kæmpe gevinster

Det er ikke kun en vinder af Melodi Grand Prix, der skulle findes denne lørdag aften. Der skal naturligvis også findes nogle millionærer i Danmark, og her blev det til hele fire af slagsen efter Lotto trækningen. Aftenen bød ikke bare på én, men to helt store vindere. For første gang i år blev Jokeren udløst, og en heldig spiller fra Frederiksberg havde spillet via sin mobil og satset på 10 rækker, der udløste en gevinst på intet mindre end 25.952.258 skattefri kroner.

I den anden ende af landet kunne en anden spiller for alvor også juble. En afsindig heldig østjyde købte 2 rækker med Joker hos Spar i Grenå, og det viste sig at være meget fornuftigt. En af rækkerne havde nemlig de rigtige syv vindertal, og dermed blev den satsede 20’er altså forvandlet til intet mindre end 20 millioner kroner.

–        Jeg mindes ikke, at det nogensinde er sket, at vi har sendt to så store gevinster afsted på samme aften. Det er fantastisk, at Lotto endnu engang kan gøre de helt store drømme til virkelighed, og så for to heldige danskere. Der skal lyde et kæmpe stort tilykke herfra, siger adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

LÆS OGSÅ:  Fik chok midt i middagen: Jeg har sgu vundet en million

Udover de to kæmpe vindere,er der selvfølgelig også fundet to vindere af millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Begge vindere har i denne omgang spillet med gennem to af vores 4400 forhandlere. Den ene heldige vinder købte sin vinderkupon hos Kvickly i Svendborg City, mens den anden købte sin hos Extra i Sæby.

Danskernes held må i sandhed siges at fortsætte. Det er anden gang i år, at Danske Spil kan sende en gevinst på over 20 millioner afsted til en heldig Lotto vinder. Første gang var i januar, hvor en heldig vinder fra Slagelse løb afsted med den kæmpe gevinst. Til sammenligning skete dette blot to gange i hele 2020.

Danske Spil ønsker alle vinderne et kæmpestort tillykke.

Lotto vindertal:

4, 14, 15, 20, 22, 33, 34

Lotto tillægstal:

23

Jokertal:

5, 2, 6, 5, 8, 9, 4