Fællesbøn til Allah i BonBon-Land møder opbakning fra Venstre-topprofil

I sidste uge udspillede der sig et interessant forløb på Twitter.

Sussi Jensen havde vært i BonBon-Land. Her var hun blevet mødt af synet af en islamisk gudstjeneste, hvor op mod 20 unge muslimer, liggende på bedetæpper på græsset, lå og bad til Allah.

Sussi Jensen kalder den episode for en “…træls manifestation midt i en forlystelsespark for børn“.

Inden længe deler Sussi Jensens far, næstformand i Dansk Folkeparti Søren Espersen, sin datters tweet. I sin deling udtrykker Søren Espersen enighed og tilføjer, at muslimerne “…burde være blevet smidt ud…!”.

Venstreprofil: “DF burde bakke op”

Hvis Søren Espersen havde forventet støtte til den holdning fra Venstre, så blev han skuffet. Den fhv. næstformand i Venstre, Kristian Jensen, var nemlig hurtig på tasterne og hans holdning til fællesbønnen til Allah i BonBon-Land blev udtrykt med følgende tweet, som direkte svar til Søren Espersen:

Er du nu blevet modstander af grundlovens §67? Religionsfrihed er en stærk dansk værdi, og det burde DF bakke op om #dkpol

Religiøse muslimer, som ønsker fællesbøn i forlystelsesparken for børn i Danmark, kan altså regne med, at mindst én markant profil i Venstres folketingsgruppe bakker dem op.

Mener du, at muslimske gudstjenester hører hjemme i BonBon-Land eller i andre forlystelsesparker for børn i Danmark? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne artiklen på Facebook.