Venstre vælger en ubegavet knallert som gruppeformand

Kristian Jensen har ganske vist fået den magtfulde post som gruppeformand og skal i den kommende tid tilrettelægge Venstres arbejde i Folketinget og sørge for disciplinen i gruppen. Men efter at han personligt fik et dårligt valg, er mange for alvor begyndt at tvivle på, om Kristian Jensen har den personlige gennemslagskraft, der skal til for at genvinde statsministerposten for partiet. Det skriver Berlingske.

Ifølge en ny meningsmåling fra Greens Analyseinstitut, som Børsen har bragt, er der ikke nogen klar vælgerfavorit til at efterfølge Løkke. 22 pct. af V-vælgerne peger på Søren Gade, 20 pct. på Jakob Ellemann, 16 pct. på Inger Støjberg, mens kun 15 pct. peger på letvægteren Kristian Jensen.

24NYT: Interviewet med den tidligere finansminister Kristian Jensen, som Berlingske har bragt den 4. februar 2018, giver et fascinerende indblik i verdenssynet, mindsættet og IQ hos den kulturradikale slapper, der tippes til at blive Danmarks kommende statsminister. Det er ikke den hurtigste knallert på kajen, Venstre har valgt som spidskandidat til statsministerposten.

Kommentarer