Venstreorienterede medier opildner til vold

USA er på det sidste blevet ramt af en stribe forbrydelser. To sorte er blevet skudt i Kentucky i en sag, der efterforskes som en hadforbrydelse. En mand, der er en besat Donald Trump-tilhænger, er anholdt for at have sendt rørbomber til en række kritikere af præsidenten. Og i Pittsburg mistede 11 jøder livet under et grusomt angreb.

Den venstreliberale blok over hele verden, herunder i Danmark, beskylder Trump for, at han med sin retorik inspirerer ekstremister til at bruge vold. Men sandheden er, at voldsretorikken bruges på begge fløje i amerikansk politik.

USA’s tidligere vicepræsident Joe Biden ville give Trump tæsk. Den tidligere præsidentkandidat, Hillary Clinton, har på CNN opfordret Demokraterne til fortsat politisk kamp mod Trump med grove midler. De demokratiske politikere har direkte opfordret demonstranter til at være fysisk pågående over for republikanske kongresmedlemmer.

De eneste ansvarlige for de politiske forbrydelser, der begås i USA, er gerningsmændene og de veletablerede venstreorienterede medier, som dæmoniserer præsident Trump. Læs mere her.

André Rossmann

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb