Verdenshistoriens største bedrageri


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Hvad verden og specielt USA oplever for tiden, at der kun er en mand, der kan ændre kursen: Donald J Trump. Her er et par eksempler på, hvad der foregår, og som du med sikkerhed ikke kan læse om i mainstreampressen.

Vi har at gøre med verdens største svindelnummer, scam, med en Biden-regering, som mod aflønning fra Kina tillader kineserne at sende bus efter bus i Mexico op til den amerikanske grænse med spioner, som illegalt sniger sig ind i USA. Kun med det formål at yderligere undergrave Amerika.

Vi har at gære med en Biden, som er en svindler, der mod betaling har ladet sine politiske beslutninger influere af de penge, som er tilgået ham via kilder, hvis udspring begyndte i beslutninger i det kinesiske kommunistparti og i deep state-kræfter i Ukraine.

Vi har at gøre med en Biden, der med fuldt overlæg undlader at gribe ind og styre økonomi og udvikling i en retning, der er til fordel for den almindelige amerikaner, og den økonomi og de interesser, der varetager amerikansk velfærd og sikkerhed. Alt hvad Trump forudså er blevet til virkelighed.

Hele grænseinvasionen skal ende med en masseamnesti til de foreløbig 6 millioner illegale migranter, så Demokraterne får sikret sig marginalen, der for tid og evighed cementerer sejren over republikanerne, når de illegale får stemmeret. 

Man skal være en korrupt fake news-journalist eller dårligt begavet for ikke at kunne indse det.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Klima-idiotien er voldsomt smittefarlig

Og samtidig har Biden sendt 113 milliarder U.S. dollars til Ukraine for at sikre sine lyssky affærer. Alt mens USA bløder. Han er bedøvende ligeglad med ukrainerne. At Putin formentlig ender med en husarrest efter et statskup og en udlevering til domstolen i Haag, er et delmål. Kineserne ser det som en gave, da krigen forstyrrer deres handelsinteresser. En marionetregering i Moskva er i både Beijings og Washingtons interesse. 

At Beijing har lagt en plan for at ødelægge USA’s styre og fremme egne interesser, kræver igen, at man sætter kikkerten for det blinde øje for ikke at kunne se det. Dollarens udfasning er det vigtigste led i kampen om verdensdominans.

Man skal igen være en fake news-journalist for ikke at kunne indse det.

Og valget i 2020 tegner på alle måder til også at have være noget Demokraterne har fuppet sig til. Det eneste, der mangler, er det sidste pust, så korthuset vælter. Tilsvarende med Trump skulle have initieret “stormløbet på Kongressen”. Et rent setup fra Demokraterne og den venstreradikale presse.

Jeg mener, at en mand som Trump, der kunne leve et sorgløst liv uden daglige angreb fra korrupte anklagere og fake-retssager fra kvinder, der følte sig krænket for et kvart århundrede siden, en mand der er ude i en kamp, han tror på, for sit land. Make America Great Again. What’s not to like? Alene det, at han er hadeobjekt for Demokrater og fake news-medierne borger for hans troværdighed. Det er ham, de frygter.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hvor længe har befolkningsudskiftningen været planlagt?

Biden selv er kognitivt ikke længere i stand til at gennemskue det setup, han er kransekagefigur på. Men, det var han tidligere i vicepræsidenttiden under Obama. Men at han blev indsat gennem kinesisk påvirkning, er oplagt. Beijing har købt sig til den maksimale indflydelse for en latterlig lav pris på måske en halv milliard, som man har beriget Biden familien med. Daglige spor og afsløringer er legio.

Kina har ikke kun købt den siddende amerikanske præsident og hans crackpot af en søn. Kineserne har sandsynligvis købt og betalt sig til samtlige de lige så korrupte influencere i deep state-sammenhæng, som kan tænkes, alt fra Bill Gates til Soros og World Economic Forum (WEF). Eller også er der tale om sammenfaldende interesser mellem deep state og Kina. Begge dele er lige slemme, lige ødelæggende for al vestlig tænkning og bagage. 

Og ja, nye fup-pandemier og fup-vacciner følger, når deep state føler behovet for berigelse og befolkningsreduktion. Og hele møllen med en verden med åbne grænser og migration som menneskeret kører fortsat på højtryk. Det er en integreret del af WEF- scenariet med den etniske europæer som taber og islam som vinder.

Det er det, de frygter, hele korpset af historiske fornægtere af land of the free, and home of the brave. 

Ukendskab i offentligheden til, hvordan den snart tidligere supermagt USA bliver kørt i sænk, er den største trussel mod en afsløring. Her spiller medierne deres rolle eminent både indenlands i USA og udenlands som her i Danmark.

LÆS OGSÅ:  Klumme: En vrimmel af topøkonomer

Hvad det ikke lykkedes japanerne ved Pearl Harbor med et voldeligt angreb på USA, er kineserne og deep state i forening ved at gennemføre i form af et langt, langt mere subtilt angreb på USA’s maskinrum.

Medierne undlader bevidst at grave i magtovertagelsen, fordi de udgør selv en del af den igangværende krig. De er en del af fjenden. Glem al snak om læsernes vagthunde. Journalister i dag er tjenere i den magtovertagelse, der hedder autoritær styring fra en verdensregering. Globalisme er frihed, patriotisme er slaveri, lyder det Orwellske motto fra dette syge forum.

Klimamål, vanvittige styringsscenarier baseret på marxistisk orienteret ideologi i kombination med super kapitalisme, i en uskøn forening, vil forandre jordens politiske udseende og sende det tilbage til en mørk middelalder. De kommer efter dig og mig. Kun Trump står i vejen. 2024 valget i USA er allerede i gang. Det vil afgøre din fremtid om du er amerikaner, dansker eller noget helt tredje. I rest my case.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)