Vi bliver ved med at købe Renault

Selvom den danske befolkning er kendt for at være blandt de mest cykelglade mennesker i verden, så er bilen stadig det foretrukne transportmiddel for en stor del af os.

Ikke alle har mulighed for at komme i skole og på arbejde med busser og tog, og bla. derfor vil mange os strække sig langt for at sikre, at bilen kan være en naturlig del af vores hverdag.

Flere køber bil nu

Derfor kan man også registrere et øget salg af biler i Danmark i disse år.

Ifølge en undersøgelse bragt af FDM kom der 20.693 nye personbiler på gaden i august i år. Til sammenligning blev der i august 2017 blot solgt 15.301 af de firehjulede.

Det er en stigning på 35%. Stigningen skal ifølge FDM “…ses i lyset af sidste års varslede afgiftsændringer, som satte salget af nye biler i stå.”

De mange nye modeller appellerer bredt, og i dag findes der som bekendt biler for enhver smag og til alle slags behov

Og med biler er det som med alt andet: Trenden skifter og de fleste modellerne bliver ‘in’ for en kort periode. Men ikke alle bilmodeller er en “døgnflue”.

Foretrukne bil hos danskerne

Renault er et af danskernes fortrukne bilmærker. Og det er ikke kun den unge generation, som sværger til den franske klassiker. For producenten har efterhånden sendt biler på gaden i mere end 100 år, og bilerne er et hit hos danskerne.

Siden de tidlige 90’erne har kendte modeller som Renault Clio, Laguna, Twingo og Megane gjort Renault til en af de bilproducenter, som konsekvent kan findes på liste over de 10 mest solgte bilmærker i Danmark.

Intet tyder på, at den tendens stopper foreløbig. Det franske bilmærke er kommet for at blive, og derfor er bilerne blevet fast inventar hos bilforhandlerne rundt om i landet.