Vi Elsker 90’erne gennemfører kæmpe festival

Mens alle andre store festivaler i dag har aflyst sommerens koncerter, melder Vi Elsker 90’erne nu ud, at de gennemfører sommerens festivaler i hele landet.

”Hos os stopper festen aldrig!!” -Sådan siger arrangørerne bag Vi Elsker 90’erne, der står for dagens bedste nyhed. Mens alle andre store festivaler tirsdag lagde sommerens koncertplaner i graven, er festivalen, der i år fejrer 10-års jubilæum, nemlig klar til at tage imod landets musikhungrende festivalgæster!

Vi Elsker 90’erne er kede af dagens nyheder omkring sommerens arrangementer, der må aflyses, men er glade for selv at kunne komme ud og afvikle deres 10-års jubilæum på trods af de mange restriktioner.

2021

14. august Rødovre

14. august Næstved

21. august Aalborg

21. august Holstebro

28. august Aabenraa

28. august Odense

Dog må festerne i henholdsvis Rødovre den 22. maj og i Åbenrå den 5. juni flyttes til august måned, men det har hele tiden været en del af planen.

”Vi arbejder ud fra en model, hvor vi må være 5000 mennesker pr. arrangement, og vil så hurtigt som muligt melde ud, hvor mange billetter der er tilbage til salg i de respektive byer” -melder festivalarrangør Riffi Haddaoui.

Rødovre er som det første venue allerede udsolgt med 10.000 billetter, hvorfor Vi Elsker 90’erne den 14. august har ansøgt om at opstille to venues, så alle, der har købt billet til årets brag, sikres adgang til dét der lige pludselig går hen og bliver Danmarks største festivaloplevelse.

LÆS OGSÅ:  44 deltagere i dansefest idømt bøder

”Vi lukker billetsalget nu til alle byer, og når vi har skabt et overblik over, hvor mange billetter der kan sælges i de enkelte byer, med de nye forholdsregler, vil vi den 1. juni åbne for salg af de resterende billetter” -lyder det fra arrangøren, der sprudler af optimisme og lyst til endelig at kunne give publikum, dét de ønsker. En farverig sommerfest med fællesskab i sikre rammer.

“Vi er sindssyg glade for at vi kan holde festen kørende. Kulturen og festivals livet må ikke dø, selvom vi virkelig har haft svære betingelser de seneste to sæsoner. Vi græder med vores kollegaer, som ikke kan komme ud i år, men Vi Elsker 90’ernes set-up og fleksibilitet gør, at vi har en gennemarbejdet plan for, hvordan vi kan mødes i år” -siger Riffi Haddaoui glad.
Han får dagligt henvendelser fra festivalgæster, som venter spændt, men fortæller, at også musikerne, de mange kæmpestjerner fra 90’erne glæder sig til at fejre festivalens 10-års jubilæum, holde fanen højt og skabe en 13 timers fest for de mange mennesker, som har bakket op, og været loyale de sidste mange år.

”Med de nuværende restriktioner må vi være 5000 mennesker, men vi er ganske sikre og håber på at med vaccine, Corona pas og det faldende smittetryk, at vi kommer til at kunne være flere i august” håber Riffi Haddaoui.

LÆS OGSÅ:  Technofest stoppet

Som en konsekvens at begrænsningerne i antal publikummer og Covid19 rejserestriktioner, vil en ændring af line-uppet ske. Dog garanterer arrangøren alle en fantastisk sommerfest med nogle af de største artister fra 90erne og de bedste fra 00’erne med i alt 13 timers non-stop underholdning.

”Vi glæder os til igen at møde vort publikum” – slutter Riffi Haddaoui

På gensyn i august