VIDEO: Drabsforsøg i Nordvest – her affyrer gerningsmand sit våben

I forbindelse med drabsforsøg mod en 28-årig mand, forøvet onsdag den 21. februar 2018 kl. ca. 21:35 på Bygmestervej nr. 15, 2400 København NV, søger Københavns Politi hjælp til at finde frem til identiteten på gerningsmændene, som kørte til og fra gerningsstedet i en stjålet VW Passat.

Ved drabsforsøget forblev chaufføren i bilen, medens medgerningsmanden steg ud ad højre bagdør og løb over til forurettede, hvor han afgav flere skud. Efter skudafgivelsen løb gerningsmanden tilbage og satte sig ind på højre forsæde, og de 2 personer kørte væk.

Passaten kørte til P-plads ved Træets Kvarter i Ballerup, hvor den senere blev fundet udbrændt. Bilen havde reg.nr. AR95501, og den er stjålet fra en adresse på Bavneåsen i Hedehusene mellem Jul og Nytår i 2017. Bilen er set ved Træets Kvarter i Ballerup både før og efter drabsforsøget.

LÆS OGSÅ:  Hjælp politiet: Mand ramt af skudt i Greve i går

Københavns Politi Afdelingen for Organiseret Kriminalitet har valgt at offentliggøre vedhæftede video i håb om, at nogen kan genkende personen i mørkt tøj, der afgiver skud, eller kan give oplysninger om, hvem der har haft rådighed over Passaten i perioden efter brugstyveriet og indtil bilen bliver brændt af.

Det er politiet opfattelse, at gerningsmanden iført mørkt tøj kan genkendes ud fra beklædning, statur og gang/løbestil siger politikommissær Carsten Lerbjerg

Henvendelser fra borgere bedes rettet til 1-1-4.

 

Kommentarer