VIDEO: HER ER BOMBEMANDEN

Efterlysning af konkrete vidner og info om gerningsmandens færden

I forbindelse med efterforskningen af eksplosionen i Hermodsgade vil Københavns Politi gerne i kontakt med vidner. Politiet har offentliggjort en overvågningsvideo af den efterlyste.

Efter at have fået forbedret foto/video har vi kunne konstatere, at gerningsmanden bag eksplosionen i nat kl. 03.18 i Hermodsgade ikke bar på en pose fra Rema 1000. Det drejer sig i stedet om en mørk pose med logo fra tøjmærket Solid på den ene side og et stort, lyst udråbstegn på den anden.

Københavns Politi har offentliggjort en overvågningsvideo af den efterlyste gerningsmand, som kan ses nederst på siden. Personen bærer tøj, der minder om efterårs- eller vinterbeklædning. Hvis borgere ser folk, der er klædt usædvanligt for årstiden, vil vi opfordre dem til at kontakte politiet på 1-1-4.

Efter at have efterladt posen foran politivagten går gerningsmanden nordpå ad Hermodsgade og drejer derefter til højre ad Sigurdsgade. Herfra drejer han til venstre ad Titangade og går nordpå mod Vermundsgade.

 

Gerningsmanden beskrives som en mand i alderen 15-25 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, iført en sort jakke med afstivet skygge på hætten og hætten trukket over hovedet, mørke løstsiddende bukser med en lomme på højre bukseben, lyst mærke på lommen på buksebenet, sorte sko med sorte såler, handske på venstre hånd.

LÆS OGSÅ:  BREAKING! Dansk Folkeparti: Offentlige udearealer skal være røgfrie

Indtil videre har mindst 98 borgere henvendt sig angående eksplosionen i nat. Der er dog yderligere en række konkrete personer, som vi meget gerne vil tale med.

Det drejer sig om: 

  • Føreren af en lys bil, der i minutterne inden eksplosionen kører ad Hermodsgade fra Sigurdsgade mod Tagensvej.
  • En taxachauffør, der kort forinden kører den modsatte retning ad Hermodsgade fra Tagensvej mod Sigurdsgade.
  • To cyklister, der lidt over et minut inden eksplosionen kører i hastig fart ad Hermodsgade fra Tagensvej mod Sigurdsgade.

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade