VIDEO: Hvem er disse gerningsmænd?

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser to formodede gerningsmænd til hærværk på en personbil i Islandsgade i det centrale Esbjerg. Politiet har modtaget en række anmeldelser om hærværk på biler i både Esbjerg og Varde.

De to formodede gerningsmænd, A (til venstre) og B. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af omfattende hærværk mod parkerede biler i Esbjerg og Varde.

Politiet har således modtaget 20 anmeldelser, ligelig fordelt fra Esbjerg og Varde, hvor der er stukket skarpe eller spidse genstande ind i dæk på køretøjer.

Politiet efterlyser i denne sammenhæng identiteten på to formodede gerningsmænd i forbindelse med et tilfælde af hærværk mod en personbil søndag den 30. maj 2021 kl. 02.30 i Islandsgade i det centrale Esbjerg.

Signalement:

A:
Yngre mand
Iført mørk kasket, sort jakke, sorte/mørkeblå Adidasbukser og kondisko (formentlig grå) med hvid sål og farvede snørebånd.

 

B:
Yngre mand
Iført rød/orange kasket, sorte bukser, sort jakke samt sorte sneakers med hvide såler.

Se også foto og videovervågning på denne side.

Borgere, der genkender de to personer, eller som i øvrigt har oplysninger om hærværket, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Mediernes kontaktperson er politikommissær Ole Hillerup, Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordvest, som kan kontaktes på telefon 4179 6974.

 

Person A. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

LÆS OGSÅ:  VIDEO – Tidligere betjent: Her er PET-livvagternes våben og udstyr

 

De to formodede gerningsmænd, A (til venstre) og B. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.