VIDEO: Hvem er disse tre drabsmænd? Politiet beder nu offentligheden om hjælp

I forbindelse med drabet på Abdallah El-Chami forøvet tirsdag d. 19. juni 2018 kl. ca. 2308 ved Amagerfælledvej ud for nr. 83, 2300 København S., søger Københavns Politi hjælp til at finde frem til identiteten på gerningsmændene, som kørte væk fra gerningsstedet i en stjålet sort BMW 520.

Ved drabet steg 2 personer ud af den sorte BMW og løb efter nu afdøde, mens de skød mod ham. Den ene gerningsmand var bevæbnet med en pistol og den anden var bevæbnet med en maskinpistol. Begge personer var iført mørkt tøj.

Den 3 gerningsmand var chauffør på den sorte BMW.

Kort efter drabet blev den sorte BMW fundet brændende på Lagesminde Alle i Brøndby Strand. Den sorte BMW blev stjålet d. 12 maj 2018 i København NV og var i forbindelse med drabet påmonteret stjålne tyske nummerplader med reg.nr. FLCC1855. Nummerpladerne var stjålet fra et køretøj i Helsingør indenfor samme døgn som drabet.

Fælg/dæk fra gerningsbil.

Københavns Politi Afdelingen for Organiseret Kriminalitet har valgt, at offentliggøre vedhæftede video og foto i håb om, at nogen ud fra statur, gang/løbestil kan genkende gerningsmændene eller kan give oplysninger om den sorte BMW og dens færden i tiden fra den 12. maj til den 19. juni, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen.

Henvendelser fra borgere bedes rettet til 1-1-4.

 

 

Kommentarer