VIDEO: Møde i byråd tager uventet drejning

Den konservative politiker, Birgitte Klintskov Jerkel, er forarget efter et møde i byrådet i grave for nyligt.

Hun skriver følgende i et opslag på Facebook:

“Er der en voksen til stede? Helt ærligt.

Prøv lige at se den her helt absurde seance, der udspillede sig til et byrådsmøde i Greve for nylig.
Vi snakker valgplakater. Skal vi indgå en aftale om, at vi ikke bruger valgplakater til det kommende kommunalvalg i Greve Kommune?
Jeg byder ind med, at man jo for miljøets skyld kan vælge at genbruge de gamle valgplakater, man har stående fra tidligere valg. Det synes jeg, ville være en fin løsning, så vi ikke alle går ud og får produceret en masse valgplakater år efter år.
Pludselig tager mødet en – synes jeg – virkelig absurd drejning. Flere byrådsmedlemmer tager ordet og snakker om mine gamle valgplakater. De får det til at handle om mine rynker, og om at jeg ikke ligner mig selv på mit plakatbillede.
Jeg synes, det er enormt ubehageligt, når lokalpolitik på den måde pludselig bliver personligt og helt usagligt.
Her kan I se med egne øjne, hvad der foregår.
Og desværre greb borgmesteren som mødeleder ikke ind.
Jeg synes, at det er TOTALT mangel på respekt!
Hører det hjemme på et byrådsmøde? Nej, det gør da ej!”
Du kan se videoen fra mødet her.

 

LÆS OGSÅ:  VIDEO: TILFÆLDIG STUKKET NED AF UDLÆNDING! Politiet efterlyser formodet gerningsmand til drabsforsøg