VIDEO: Palæstinenser dræber 45-årig jødisk familiefar til fire i knivangreb

Omkring kl. 12.00 blev en 45-årig israelsk familiefar til fire børn angrebet bagfra med kniv. Gerningsmanden er en 17-årig palæstinenser. Det oplyser isralelske myndigheder.

Den dræbte er Ari Fuld.

Ari Fuld er far til fire børn, og en kendt skikkelse i Israel, hvor han er respekteret bredt for sit personlige engagement i kampen for – bla. ved hjælp af sociale medier –  at udstille palæstinensernes systematiske løgne.

Stukket ned bagfra

Efter Ari Fuld blev stukket ned bagfra, lykkedes det ham at jage den palæstinensiske terrorist, og både skyde og såre ham. Desværre kollapsede Fuld kort tid efter på stedet i Gush Etzion, hvor han senere blev erklæret for død. Det skriver israelske medier, som betegner angrebet som terror.

Palæstinensiske børn lærer fra en tidlig alder, at det er en god gerning at dræbe jøder. Også i palæstinensiske skolebøger som er finansieret af FN via UNRWA – og derfor også finansieret af Danmark–, opfordres til drab på jøder.

Derfor har USA for få uger siden trukket sin støtte til UNRWA tilbage.

Den danske udenrigsminister, Anders Samuelsen (LA) har ikke vist tegn på at ville følge USAs eksempel, og stoppe støtten til UNRWA.

Danske medier er tavse om angreb på jøder

Dagens angreb er blot det seneste i en lang række af palæstinensiske terrorangreb på jøder. Danske medier undlader som regel at omtale disse angreb, eller omtaler dem kun perifert.

De etablerede medier i Danmark er også næsten altid tavse omkring raketangreb fra Gaza mod civile israelere. Men når israelsk forsvar efterfølgende destruerer terrorudstyr i Gaza, omtales det ofte som “israelske angreb på Gaza”.

Det Palæstinensiske Selvstyre udbetaler kæmpe lønninger til terrorister, som har dræbt jøder. Læs mere her.

Den amerikanske ambassadør i Israel har fordømt terrorangrebet. Det har Danmark ikke.

Hvis du vil støtte 24NYT i kampen mod de etablerede, venstreorientede medier, så er du velkommen til at bidrage med 1,- om dagen ved at klikke her.

p