VIDEO: Rasmus Paludan overfaldet

For 2. gang på fire dage er partileder Rasmus Paludan blevet udsat for politisk motiveret vold i sit privatliv. Normalt vil danske medier gerne skrive om, når det heldigvis uhyre sjældent sker, at en dansk politiker bliver overfaldet af politiske årsager i sit privatliv. I forhold til partileder Rasmus Paludan er danske medier imidlertid tavse som graven.

Partileder Rasmus Paludan blev tirsdag eftermiddag cirka kl. 15.45 overfaldet foran Sorø Klosterkirke.

Om overfaldet fortæller partileder Rasmus Paludan:

“Jeg havde en privat aftale i Sorø, og da den cirka kl. 15.20 var afsluttet, besluttede jeg at gå en tur ved Sorø Sø. Imidlertid kunne jeg ved ankomst konstatere, at vejret var for koldt. Så i stedet besøgte jeg i nogle minutter Sorø Klosterkirke, hvorefter jeg gik til min bil foran kirken for at køre tilbage mod København ad Vestmotorvejen.

På det tidspunkt lavede jeg en kort live-video til Facebook, hvor jeg motiverede danskerne til at vågne op. Da videoen var afsluttet henvendte to kvindelige elever fra Sorø Akademis Skole sig til mig, og vi havde en rolig politisk samtale ved min bil, hvor jeg svarede på spørgsmål om Stram Kurs’ politik.

Den samtale blev afbrudt, da jeg blev antastet af en fremmed fjende, der chikanerede mig, overfaldt mig med fornærmelige ytringer og stak sin mobiltelefon op i mit ansigt, mens han filmede. Han havde følgeskab af en etnisk dansk kriminel samfundstaber. Chikanen fortsatte, indtil jeg selv begyndte at optage video af disse to gerningsmænd, som derpå trak sig lidt tilbage. Det er den video, som kan ses på Facebook.

LÆS OGSÅ:  Vold mod barn

Imidlertid kan man også fjernt i slutningen af videoen se den gruppe af fire-fem fremmede fjender og kriminelle samfundstabere, der kommer gående i det fjerne til højre i billedet langs muren. De kom med truende tilråb. Jeg afsluttede dernæst samtalen og satte mig ind i bilen og låste døren.

Det var en fornuftig disposition, fordi de omringede bilen og ville forhindre mig i at køre bort. Da jeg rullede vinduet ned for at bede dem flytte sig, så spyttede en af dem mig i ansigtet.

Til trods for de fremmede fjenders bestræbelser, så lykkedes det mig at forlade stedet og at alarmere politiet.

Jeg er glad for, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hurtig kom til stedet. Der blev foretaget afhøring og besigtigelse af mig og af gerningsstedet.

Generelt tager politiet det alvorligt, når en politiker i sit privatliv bliver overfaldet af politiske årsager. Det bør de også gøre, for det er ødelæggende for demokratiet, hvis det får lov at ske uden konsekvenser for gerningsmændene.”

Flere overfald

Dette er anden gang inden for fire dage, at partileder Rasmus Paludan er blevet udsat for politisk motiveret vold i sit privatliv. Første gang var i København fredag den 18. januar 2018, hvor han i forbindelse med en løbetur blev udset for skub, slag og spark.

Justitsminister Søren Pape Poulsen har ikke udtalt sig imod de gentagne overfald på Rasmus Paludan.

LÆS OGSÅ:  Grotesk video! Her tæsker plejepersonalet 89-årig gammel mand

Video: Stram Kurs.

Hvad mener du om overfaldene på Rasmus Paludan og den manglende reation fra politikerne? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)