VIDEO: Stemningen er på kogepunktet – Tyskere kræver handling mod arabere

I Chemnitz i Tyskland er stemningen på det absolutte kogepunkt. Tyskere har kort sagt fået nok.

På denne vidoe, som er lagt på Facebook af Tania Groth ses en borger, som fortæller om den helt vanvittige stemning, der hersker i byen. Det er ifølge manden på videoen f.eks. umuligt at tage sine børnebørn med til byen, fordi arabere chikanerer byens borgere – bl.a. ved seksuelle tilråb.

At dømme ud fra meget af det videomateriale, som er tilgængeligt på internettet, er der intet, der tyder på, at vreden i Chemnitz er begrænset til “højreekstremister”, som man ellers får indtryk af gennem den danske presse. Alt tyder derimod på, at der er ganske almindleige borgere, som nu siger fra overfor for det, de oplever som en katastrofe om en total ødelæggelse af det samfund, som Tyskland har bygget op gennem generationer.

….

På 24NYT prøver vi at bringe den side af konflikten i Chemnitz, som de etablerede danske medier fortier. Hvis du kan støtte 24NYT og vores journalistik med kr. 1,- om dagen, vil det være en kæmpe hjælp. Klik gerne her.

 

Germany: Chemnitz citizens have had enough……"I can't take my grandchildren into town anymore.My wife and daughter-in-law went into town and, in front of police, Arab citizens said 'Wanna fuck? Wanna fuck?Is ask myself, 'is that normal?"…

Slået op af Tania Groth i Søndag den 2. september 2018