Video: Voldtægtsoffer besvimer på åben skærm, da hun møder sin gerningsmand fra ISIS

En tidligere Yazidi-slavepige konfronterer en tilfangetaget ISIS-terrorist, der har holdt hende fanget og groft voldtaget hende, da hun var 14 år.

“Du ødelagde mit liv”

Den 26. november 2019 bragte Al-Iraqiya Network (Irak) et indslag om Ashwaq Haji Hamid, en Yazidi-pige, der var blevet holdt fanget af ISIS, og Abu Humam, ISIS-terroristen, der havde holdt hende fanget og brutalt voldtaget hende.

Hamid fortæller, at hun var 14 år gammel, da en ISIS-bande bortførte hende og ført hende til Mosul med 300-400 andre Yazidi-kvinder, der var over ni år. Skriver mediet MEMRI.

Yazidi-pigen fortæller også, at hun var adskilt fra sin familie og søstre, og at Yazidi-kvinderne blev solgt eller givet som gaver til ISIS-medlemmer i Irak eller Syrien.

Hun beskriver endvidere, hvordan Abu Humam voldtog hende voldsomt flere gange om dagen.

Abu Humam fra ISI, der siden er blevet taget til fange og nu bliver holdt sikret af den irakiske efterretningstjeneste, blev også interviewet, og han beskriver selv i indslaget, hvordan han fik Hamid som slavepige efter at have trukket lod med andre ISIS-medlemmer.

Han fortæller også om, hvordan han voldtog hende og bankede hende flere gange hver dag, og hvordan han registrerede hende som hans ejendom overfor en ISIS-dommer.
Senere i udsendelsen en blev Hamid ført ind i samme rum som den tilfangetagne Abu Humam.

LÆS OGSÅ:  Le Pen siger nej til at iføre sig tørklæde i respekt for mufti

Med tårerne løbende ned ad kinderne konfronteret den unge pige sin voldtægtsmand og stiller ham bl.a. spørgsmålene: ”Hvorfor gjorde du dette mod mig? … Har du nogen følelser? Har du nogen ære?”

Mens det unge voldtægtsoffer taler til ISIS-terroristen, besvimer hun pludselig.

Det lykkedes Hamid og en gruppe andre piger at undslippe fra ISIS-fangenskab ved at narre deres kidnapere. Se et uddrag fra udsendeelse her.

Hvordan mener du, at voldtægtsforbryderne fra ISIS bør straffes? Skriv din mening i kommentarfeltet under videoen.