Vil den blå blok følge i britiske konservatives spor?

Den grønne dagsorden er ikke andet end en bekvem undskyldning for en massiv velstandsoverførsel fra almindelige skatteborgere (via grønne skatter og afgifter) til Danmarks grønne mafia bestående af politikere, konsulenter, lobbyister og ejere af ”grønne” virksomheder såsom Danfoss, Rockwool, Vestas, Ørsted o. lign. (via de massive subsidier, de får for at producere stærkt subsidieret, miljøødelæggende og meget dyre vedvarende energi).

Den grønne mafia hævder, at det er vigtigt at støtte de grønne brancher for at skabe den teknologiske udvikling, der er nødvendig for at bekæmpe klimaforandringerne. Men det er en myte. Undersøgelser viser nemlig, at subsidierne ikke skaber grøn innovation, fordi det er meget sikrere for virksomhederne at blive ved med at satse på de eksisterende og stærkt subsidierede produkter såsom vindmøller, solpaneler, biomasse mv. i stedet for at udvikle nye, reelle alternativer til fossile brændsler. Det er samfundsskadelig socialisme og bestemt ikke i forbrugernes interesse.

I Danmark opfordrer kommentariatet de borgerlige partier til at satse på den grønne dagsorden, hvis de skal have en vinderchance. Det har Boris Johnsons Konservative Parti i Storbritannien gjort for længst. Læs mere om det her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)