Site icon 24NYT

Vil du købe en brugt bil af Mette F.?

Selv om Mette Frederiksen har garanteret, at ”den brede udlændingepolitik står fast”, hvis hun skal være statsminister, har hun ikke defineret, hvad det præcist dækker over.

I dagens Berlingske uddyber Mette F., hvad man skal forstå ved, at ”den brede udlændingepolitik står fast”. ”

Betyder det, at man ikke kan foretage ændringer? Nej.”, forklarer Mette F. ”Fodboldstøvler til fattige indvandrerfamilier betyder ikke noget for den brede udlændingepolitik. At det skal være muligt for familier på Sjælsmark at tage maden med på værelserne, betyder ikke noget for den brede udlændingepolitik”.

24NYT: Intet under, at venstrefløjen opfatter Mette F’s tilgang som et klart signal om, at der er noget at forhandle om, når landets statsminister skal udpeges. ”Når jeg hører Mette Frederiksen formulere sig som hun gør, fortæller det mig, at der selvfølgelig bliver noget at forhandle om”, har de Radikales leder, Morten Østergaard, konkluderet.

Vælgerne må indstille sig på, at når Mette F. er statsminister, vil de enkelte elementer i udlændinge- og integrationspolitikken som f. eks. kontanthjælpsloftet, integrationsydelsen, paradigmeskiftet mv., blive justeret med henvisning til, at det ”ikke betyder noget for den brede udlændingepolitik”.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!