Vildt drive-by-skyderi i Måløv – 20-årig anholdt

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 28-årig mand – han sættes i forbindelse med en skudepisode i Måløv den 17. maj. I forvejen er en 20-årig mand varetægtsfængslet i samme sag.

På anmodning fra Københavns Vestegns Politi anholdt svensk politi en 28-årig mand i Sverige onsdag. Den anholdte er svensk statsborger og lod sig frivilligt udlevere til Danmark samme dag.

I går blev den anholdte fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup med begæring om varetægtsfængsling. Her besluttede retten at varetægtsfængsle ham foreløbig til den 13. august.

Københavns Vestegns Politi sigter ham for drabsforsøg på Måløv Hovedgade søndag den 17. maj omkring kl. 18.30, hvor gerningsmænd i en sort Opel Insignia afgav et større antal skud mod personer i en sort VW Golf – dog uden nogen blev ramt.

I forvejen er en 20-årig mand varetægtsfængslet for lukkede døre i samme sag, efter han blev anholdt i København den 16. juli.

”Siden skudepisoden har vi gennemført en meget omfattende efterforskning, som har tilvejebragt gode spor og identificeret en række mistænkte. Nu fortsætter arbejdet, og jeg udelukker ikke, at der kan blive tale om flere anholdelser i sagen,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

Torsdagen retsmøde blev holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, derfor kan der ikke frigives flere detaljer fra sagen på nuværende tidspunkt.

Rettens kendelse blev ikke kæret.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)