Site icon 24NYT

Vinder kæmpe gevinst kroner på skrabelod

Det er nemlig det, der er muligt med Bogstavjagt, og det fandt en grønlænder ud af i mandags, da vedkommende var nede og handle i Brugsen i Nanortalik. Den heldige skrabespiller besluttede sig nemlig for at starte ugen med et Quick skrabelod, og det viste sig at være afsindig klogt. Skrabeloddet viste sig nemlig at være et af de rigtige gode, for det forvandlede de satsede 30 kroner til intet mindre end 600.000 skattefri kroner.

– Hos Quick har vi mere end 5,5 millioner vindere årligt, og vi vil gerne sige stort tillykke til den heldige vinder i Grønland, der har vundet det store og flotte beløb, siger adm. dir. I Danske Lotteri spil, Pernille Wendel Mehl.

Bogstavjagt er et af de mest populære Quick skrabespil, som man kan købe hos Danske Spil, og der er gevinst på hvert tredje lod. Det er tredje gang i år, at Danske Spil sender 600.000 kr. afsted til en vinder af Bogstavjagten. I januar var det en frederikshavner og i februar var det en spiller fra Favrskov, der skrabede sig til den helt store gevinst.

Vi ønsker vinderen et stort tillykke, og krydser fingre for, at året byder på mange flere af slagsen.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!