Viralt: “Neutrale” DR om Mø med maskering: “…det er fedt!”

Mange Facebook-brugere  er igen fortørnede over DR, som endnu engang kommer med en klar – venstreorienteret – politisk markering. I dette tilfælde drejer det sig oven i købet om DR Nyheder!

DR har i et tweet således tilkendegivet, at det er “fedt”, at sangeren MØ provkerer ved at iføre sig maskering.

En af dem, der har kommenteret DRs skandaløse udmelding, er den koservative politiker, Morten Thiessen.

Han skriver følgende på sin egen Facebook-profil:

“Hvad sker der for DR?

En popsanger bryder maskeringsforbuddet og DR synes det er fedt?

Jeg mindes ikke at det er DR’s opgave at komme med meningstilkendegivelser, men det er måske kommet så vidt at DR ikke længere føler sig forpligtet overfor andet end sine egne lyster?

I betragtning af at vi betaler generaldirektør Maria Rørbye Rønn mere end 300.000 kr. om måneden, synes jeg at ledelsesopgaven er uhyre ringe løst, når man ikke har styr på de mest elementære krav om upartiskhed i rapporteringen.

Hvis man ikke kan finde ud af at styre sine redaktører, så deres ansatte ikke hylder ulovligheder, er man ikke opgaven voksen, og generaldirektørens udløbsdato er for længst overskredet. Hvor mange af de alt for talrige ledere og redaktører der skal følges med hende ud af døren er op til den kommende udmøntning af besparelserne på DR, men jeg vil da foreslå at tallet øges en del, for DR er helt åbenlyst en bundrådden skude.”