Visitationszone i dele af Rødovre forlænges

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Rødovre kommune til fredag den 1. maj 2020 kl. 18.

Oversigtskort visitationszone Rødovre
Politidirektøren besluttede onsdag den 8. april at indføre en visitationszone i dele af Rødovre kommune gældende fra samme aften kl. 20 til fredag den 17. april 2020 kl. 18.
Visitationszonen blev indført, fordi politiet vurderede, at der var en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger, som holder til henholdsvis i Husum og i en del af Rødovre.

Politiet vurderer fortsat, at der er en igangværende konflikt mellem disse grupperinger, og derfor har politidirektøren besluttet at forlænge visitationszonen med 14 dage til fredag den 1. maj kl. 18.
Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

– Vi forlænger visitationszonen, og vi fortsætter med at være mere tilstede i området. Der skal være trygt for borgerne, og kriminel aktivitet skal have svære kår, siger politiinspektør Flemming Madsen, Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi har skærpet opmærksomheden mod de kriminelle miljøer og samarbejder tæt med Københavns Politi.

Her gælder visitationszonen

Visitiationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Rødovrevej, Veronikavej, Randrupvej, Damhus Boulevard, Frøslevvej, kommunegrænsen mod Hvidovre kommune, kommunegrænsen mod Brøndby Kommune, Korsdalvej, Rødovre Parkvej, Tårnvej og Slotsherrensvej.

LÆS OGSÅ:  Stak hånden i bukserne på 21-årig kvinde – endte med vold

(Se oversigtskort.)