Viste sin penis til 10-årig pige

Blufærdighedskrænkelse / blotteri – Søagervej, Holbæk

Kl. 16.09 lørdag anmeldte en far på vegne af sin 10-årige datter fra Regstrup, at hun havde været udsat for en mand, der havde krænket hendes blufærdighed. Moderen havde taget den 10-årige datter og nogle mindre søskende med på indkøb ved et supermarked. Børnene var kortvarigt efterladt i bilen, da en fremmed mand i en parkeret bil ved siden af pludselig steg ud af hans bil. Manden tog sit lem frem og viste det til pigerne i bilen ved siden af. Den 10-årige skyndte sig at låse bildørene og tog sin telefon frem for at ringe til sin mor. Det fik den fremmede mand til at køre fra stedet i en mindre bil i farven sort eller grålig.

Manden blev ifølge den 10-årige beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 185-190 cm, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: håret var kort i siderne og længere på toppen, spids næse med bule på næseryggen, ar fra acne i ansigtet, blå øjne kørende i sølvgrå bil, Iført: grå cardigan, hvid T-shirt og sorte bukser med sort bælte. Politiet ledte forgæves efter både manden og bilen i området.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden og hans bil ved supermarkedet, eller som kan give oplysninger om mandens identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.