“Vold mod hendes hoved med skader til følge”

Vig – Odsherred

Mandag kl. 00.51 fik politiet et alarmopkald fra en kvindelig beboer i Vig, som var blevet opsøgt af en forslået, 54-årig kvinde fra Vig. Hun oplyste at være blevet udsat for vold af en mand, som hun kendte.

Den 54-årige kvinde blev i en tilkaldt ambulance bragt på skadestuen, og politiet fik klarlagt, at hun på sin bopæl var blevet overfaldet af en 61-årig mandlig bekendt fra Odsherred. De havde begge indtaget alkohol, og ved sengetid havde han ifølge den forurettede kvinde væltet hende omkuld og efterfølgende forøvet vold mod hendes hoved med skader til følge.

Politiet begyndte straks at lede efter den mistænkte, som politiet kl. 01.32 kunne anholde på Vig togstation, hvor han opholdt sig. Den anholdte var kraftigt påvirket af spiritus og blev ved ankomsten til Roskilde politistation lagt i detentionen til afrusning, inden han skal afhøres til sagen om grov vold for den 54-årige kvinde.

Politiet vil herefter i samarbejde med anklagemyndigheden tage stilling til, hvorvidt den 61-årige mand skal løslades eller fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)