Voldelig udlænding overfaldt ældre kvinder

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligere efterlyst den nu varetægtsfængslede mand, idet han var mistænkt for flere overfald i blandt andet Ringsted.

Midt- og Vestsjællands Politi offentliggjorde tidligere på ugen et foto af en mand, der gennem de sidste par uger har skabt utryghed i Ringsted-området og helt umotiveret har overfaldet ældre kvinder på gaden.

Manden har været eftersøgt intensivt af politiet siden, og i går blev manden genkendt på Hesnæs Havn i Stubbekøbing af 3 årvågne borgere, der straks ringede til politiet.

Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi rykkede hurtigt ud til havnen, hvor manden blev anholdt kl. 16.52 uden dramatik. Han blev herefter kørt til politistationen i Roskilde, hvor han sent i går aftes blev sigtet for 5 voldsforhold begået i Ringsted den 29. august og den 2. september 2020.

Der er tale om en polsk mand i 20’erne, der lever uden fast bopæl og uden arbejde i Danmark.

Manden er her til formiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 8. oktober 2020. Han er ligeledes sigtet for lignende  forhold begået i Sydsjællands politikreds.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har fået manden bag lås og slå ved hjælp af borgernes årvågenhed og hurtige reaktion. Det er vi rigtig glade for. Den slags adfærd er fuldstændig uacceptabel, og det slår vi hårdt ned på. Jeg håber meget, at de forurettede kvinder og borgerne i Ringsted nu igen kan føle sig trygge,” udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen, Midt- og Vestsjællands politi.

LÆS OGSÅ:  Nikkede en skalle og truede med luftgevær