Voldsom eksplosion i nat: Kan du hjælpe politiet?

I forbindelse med efterforskningen af eksplosionen i Hermodsgade klokken 03.18 i nat vil Københavns Politi gerne i kontakt med konkrete vidner, der har været i området.

Efter at have fået forbedret foto/video har vi kunne konstatere, at gerningsmanden bag eksplosionen i nat i Hermodsgade ikke bar på en pose fra Rema 1000. Det drejer sig i stedet om en mørk pose med logo fra tøjmærket Solid på den ene side og et stort, lyst udråbstegn på den anden.

Efter at have efterladt posen foran politivagten går gerningsmanden nordpå ad Hermodsgade og drejer derefter til højre ad Sigurdsgade. Herfra drejer han til venstre ad Titangade og går nordpå mod Vermundsgade.

Gerningsmanden beskrives som en mand i alderen 15 – 25 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, iført en sort jakke med afstivet skygge på hætten og hætten trukket over hovedet, mørke løstsiddende bukser med en lomme på højre bukseben, lyst mærke på lommen på buksebenet, sorte sko med sorte såler, ingen handsker.

Indtil videre har mindst 52 borgere henvendt sig angående eksplosionen i nat. Der er dog yderligere en række konkrete personer, som vi meget gerne vil tale med.

Er dette dig?

  • Føreren af en lys bil, der i minutterne inden eksplosionen kører ad Hermodsgade fra Sigurdsgade mod Titangade.
  • En taxachauffør, der kort forinden kører den modsatte retning ad Hermodsgade fra Titangade mod Sigurdsgade.
  • To cyklister, der lidt over et minut inden eksplosionen kører i hastig fart ad Hermodsgade fra Titangade mod Sigurdsgade.
  • En person iført lyse sko, der kommer gående fra Titangade og får øje på den efterladte pose og derefter vender sig rundt og løber bort fra stedet tilbage mod Titangade.
LÆS OGSÅ:  Eksplosion i København Politiet - søger vidner

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade