Ville voldtage 95-årig dame

En 32-årig mand fra København er fredag formiddag i Retten i Helsingør blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægtsforsøg og flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Manden er blandt andet sigtet for natten til torsdag at have skaffet adgang til en 95-årig kvindes hjem i Blistrup, hvor han forsøgte at voldtage hende og have anden seksuel omgang med kvinden.

Senere på morgenen begik den 32-årige ifølge sigtelsen yderligere blufærdighedskrænkelse, da han onanerede over for to kvinder i henholdsvis Netto og ved en privatadresse. Desuden er manden også sigtet for at have onaneret over for en tredje kvinde i en bus onsdag eftermiddag.

Nordsjællands Politi efterlyste torsdag eftermiddag manden og kunne efter massive henvendelser fra borgerne anholde ham få timer senere.

LÆS OGSÅ:  Politiet leder efter to mistænkte bag drab – kan du hjælpe?

– Der er ingen tvivl om, at borgerne har en meget stor del af æren for, at vi så hurtigt kunne anholde manden. Og jeg vil i den forbindelse gerne have lov at sige tak til alle, som har ringet til os med oplysninger eller på anden måde hjulpet med at finde frem til ham, siger politikommissær Henrik Gunst, leder af afdeling for personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi.

Den 32-årige nægter sig skyldig i alle forhold, men erkender at have været til stede i bussen samt på den adresse, hvor han er sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Der er nedlagt navneforbud i sagen.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb