Site icon 24NYT

Youtoo Lizette?

Formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Lizette Risgaard erkender, at hun har udsat personer for uønsket fysisk berøring, og giver en uforbeholden undskyldning til de personer, der har oplevet, at de er blevet krænkede, skriver Børsen.

”I sit opslag på Facebook kommer hun nærmere på ind selve krænkelserne. ’Konkret har personerne oplevet uønsket fysisk berøring – eksempelvis at jeg har haft min hånd for længe på deres ryg, når jeg har givet dem et kram, at jeg har taget dem på numsen og har danset for tæt på dem – eller at jeg på anden måde har opført mig upassende i sociale sammenhænge’.

Jeg har handlet uprofessionelt som leder. Og jeg har slet ikke været bevidst om min egen position og den magt, som naturligt følger med. Men det er ikke nogen undskyldning! Pilen peger på mig og min adfærd: Den har været uprofessionel og forkert og skal ændres med det samme’, skriver Lizette Risgaard.

Hun understreger, at det ikke vil gentage sig, og skriver også, at det ’selvsagt kun gør sagen endnu mere pinlig’, at hun ikke har formået at leve op til FH’s eget kodeks for adfærd”.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!