Stram ballerne op, boys, og barber benene! Grænsen mellem kønnene blev sat på en grænseoverskridende prøve igen, da kendissen og en af Woke-kulturens prinsesser Rihanna præsenterede sin nye lingerikollektion med knaldrøde blonder, g-strenge og hotpants… til mænd.
Rihannas lingerikollektion til mænd lanceres lige tids nok før Valentine’s Day, så kvinderne og de bløde mænd kan nå ud at handle ind til en anderledes aften. Denne kollektion promoveres som værende sexy. Se hvad der sker, når herren trækker i den langærmede, røde, transparente shirt, der som bonus er ekstra kort skåret lige over herrens bryst og ikke efterlader meget til fantasien. Det oplyses ikke, hvor lille Ekstra Small er.
På KIIS1065.com.au skriver de: ”Om dine festivitas på Valentine’s Day er sammen med en eller om du flyver solo, kan du stadig føle dig sexet og gøre noget særligt for dig selv”.
Ja, det med at flyve solo kan der nok være noget om. Det er ikke utænkeligt, at der nok er mange Woke-mænd, der vil komme til at miste erektionen, når de bliver mødt med kvindens skraldende latter, når de går catwalk i soveværelset i den udklædning på Valentinesnatten, indtil kvinden enten kommer sig over grineanfaldet og river blonderne af ham eller hun finder en film på Netflix og en kold øl.
Stjerner som Harry Styles og Lewis Hamilton har flere gange optrådt i kjoler, flamboyante øreringe og neglelak. Nogle stylister og modeeksperter mener, at Rihannas kollektion er et udtryk for, at tiden med kønsopdeling er slut, hvilket man dog kan stille spørgsmålstegn ved, idet vi samtidig lever i en tid, hvor kulturerne blandes og hvor man med jævne mellemrum hører om kravet om eksempelvis kønsopdelte svømmehaller og adskillelse af mænd og kvinder i moskeer. Det hænger ikke helt sammen.
Er rigtige mænd til mandeflæser – og hvad med kvinderne?
Mens mange stylister, modeeksperter og stjerner får hjertebanken, når Woke-kulturen vifter med nye tiltag for at neutralisere skellet mellem mænd og kvinder, kritiserer rigtige mænd (også de venstreorienterede) voldsomt blondelingeri til mænd. Bl.a. kritiserede for nogle dage siden skuespilleren Sean Penn skarpt denne nye mandemode, da han sagde, at mænd i nederdel har kujonagtige gener.
Der skal være meget mere markant forskel på mænd og kvinder. Woke-kulturen kritiseres af maskuline mænd for deres forsøg på kønsneutralisering. Medierne og Big Techs algoritmer hjælper til med at fremme Woke-trenden for lingeri for mænd ved at eliminere kritik. Dermed manipuleres forbrugerne til at tro, at alle står med åbne arme, når mænd trisser rundt i netstrømper og blonder.
Sandheden er, at mange mænd og kvinder, særligt i den modne alder, tager afstand fra kønsneutraliseringen, men deres holdninger bliver systematisk undertrykt. Der er meget forskel på, hvad mediekongerne forsøger at proppe ned i halsen på folk og hvad den almene befolkning mener. Det er ikke altid, at de etablerede mediers indslag og artikler giver udtryk for, hvad den almindelige rigtige mand eller kvinde mener.
I en undersøgelse, jeg foretog for nyligt, spurgte jeg mænd og kvinder i mit professionelle netværk, hvordan de havde det med det sociale pres fra Woke-kulturens medier og eksperter i forhold til 1) kønsneutralitet, 2) om de foretrak kvindemoden fra 1950’erne eller moden i dag, og 3) deres syn på feminint herretøj. Jeg havde lagde lagt mærke til, at moden for mænd og kvinder særligt i Danmark næsten var blevet ens i løbet af de seneste 10 til 20 år. Den maskuline mand synes tragisk at være blevet skubbet til side.
I forhold til kønsneutralitet mente 80 pct. af de adspurgte mænd, at kønsneutralitet var uønsket, og at mænd skal have lov til at være rigtige mænd uden at blive udskammet og nedgjort som værende primitive, kvindefjendske eller lavintelligente. Samtlige de adspurgte mænd foretrak kvindemoden fra 1950’erne, idet de foretrækker feminine kvinder og menter, at moden i 1950’erne var langt mere sexet end håndværkerbukserne og puff-bluserne. Jeg bad dem ikke om at uddybe, hvad de mente med det. Sidst men ikke mindst mente de adspurgte mænd, at feminint herretøj generelt er uønsket. Flere udtrykte, at de følte sig utilpas i stramme bluser og pasteller. 60 pct. afviste makeup til mænd. Samtlige foretrækker cowboybukser og en t-shirt.
Men hvad vil kvinderne have? Blandt de adspurgte var amerikanere, latinoer og danskere. Gennemsnitligt var langt de fleste kvinder til mere maskuline mænd. Særlig ville latinas have ”rigtige mænd”, som de kaldte machomænd. Kvinderne udtrykte, at de ikke nødvendigvis afviser folk, der er kønsneutrale i deres holdninger, men personligt foretrækker de en skarpere adskillelse af mænd og kvinder. Nogle mindedes under samtalerne den maskuline mandetype fra f.eks. film som Grease og Matador, hvor mændene tog sig af kvinderne og rollerne var adskilt. 90 pct. af kvinderne kunne godt lide moden fra 1950’erne for kvinder, men tvivlede på, at den ville vende tilbage. 90 pct. af kvinderne var heller ikke tilhængere af mænd i lingeri.
Hey ladies, hvis I ønsker mere feminin mode, sågar en tilbagevenden til 1950’ernes mode, så står det jer frit for at klæde jer mere feminint. I behøver kun at shoppe på Amazon for at finde den. Kvinder i dag er ikke tvunget til at klæde sig maskulint og det er op til jer selv at sige fra over for Woke-kulturen. Den ejer ikke jer.
Med denne undersøgelse kan man ikke undgå at konkludere, at trendsetterne og Woke-kulturen er et mediefænomen med en progressiv agenda, som den almene befolkning ikke nødvendigvis deler, men blot får proppet ned i halsen som værende ”normen”. Man bruger stjerner og såkaldte eksperter til at præge holdninger. Detailhandlens indkøbere vælger som bekendt aktivt at ændre på folks smag via reklamer og kun fremhæve det, de ønsker at markedsføre eller sælge, og ikke det, kunderne kan lide. Denne selektive tilgang er i sig selv modediskrimination.
Eksempelvis promoverede stylisten Mads Emil Grove Møller på TV2, at der er en bevægelse mod kønsneutralitet. Han kalder mænd, der klæder sig i dametøj, ”modige” og refererer til transverdenen og Generation Z, som gør op med kønsrollerne og vil have en flydende overgang mellem mænd og kvinder. Men det hænger ikke sammen med, hvilken type mænd mange kvinder vil have. Mads mener, at der ikke er nogen, der skal bestemme, om du skal have herre- eller dametøj på. Spørgsmålet er så, er det Woke-kulturen, der skal bestemme, hvordan mænd skal gå klædt eller hvem bestemmer. Transverdenen udgør som bekendt en meget lille procentdel af befolkningen, så lad være med at give den mere kredit og magt, end den fortjener. Mads argumenterer, at ungdommen i dag har brug for at udtrykke sig selv frit, men det er jo noget vrøvl, idet ungdommen altid har kunnet udtrykke sig og har altid gjort det. Implicit kritiserer han samtidig den modne generation for at være gammeldags, hvilket er en fornærmelse af folk med en traditionel holdning og dem, der kan tænke selv og ikke blot præges af kønsneutrale reklamer, der typisk er usmagelige.
Mens transverdenen og Generation Z ikke har tolerance overfor traditionelle holdninger, kræver de, at folk skal have tolerance over for deres holdninger. De er dobbeltmoralske og selvmodsigende. Sean Penn blev kritiseret for at mene, at mænd skal være stereotype og kvinder skal være feminine. Sean Penn har ikke dummet sig ved at udtrykke sine holdninger, blot fordi de ikke stemmer overens med Woke-kulturen. Sean Penn har netop demonstreret sin maskulinitet ved at turde modstå presset fra Woke-kulturen, hvilket kun kan opfattes som beundringsværdig mandighed. Han har krævet rummelighed for den traditionelle opdeling af kønsrollerne.
Woke-kulturen er grænseoverskridende, men den kan kun blive ved med at få magt, hvis du, forbrugeren, bliver ved med at lade dig underkue af den og finde dig i dens pjat. Retorikken er hård, når de traditionelle kønsroller udskammes. Stod det til Woke-kulturen, blev det snart forbudt at være en rigtig mand. Det skal vi ikke acceptere. Faktum er, at rigtige mænd ikke går med kjole, blondetrusser og rød neglelak på tæerne.