Ung kvinde overfaldet af to udlændinge

Røverisk overfald – Havrevænget, Asnæs – Odsherred

Kl. 1451 modtog politiet en anmeldelse fra pårørende til en 25-årig kvinde fra Asnæs om, at hun var blevet overfaldet af to mænd, der efter tyveri af bl.a. nogle smykker var flygtet fra stedet. Politiet kørte hurtigt til stedet, hvor en stærkt chokeret og lettere forslået kvinde blev truffet. To udenlandsk udseende mænd var forsvundet for stedet i ukendt retning og på ukendt måde.

De to mænd havde den 25-årige kvinde truffet i garagen, da hun ville undersøge, hvorfor der kom mærkelige lyde derfra. Mændene blev overrasket og overfaldt kvinden med diverse slag og spark mod kroppen. Inden de forlod stedet, var mændene inde i boligen, hvor de fandt nogle smykker samt kontanter i en pung, inden de flygtede fra stedet. Politiet har ledt efter de to mænd i området med bl.a. patruljehunde og patruljer, men uden at finde dem.

Desuden er stedet blevet undersøgt grundigt for spor efter de to mænd, der af offeret blev beskrevet som: A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: sort kasket; og B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent. Politiet behandler sagen på samme måde som et hjemmerøveri og skal i den anledning rutinemæssigt afhøre offeret igen i dag.

LÆS OGSÅ:  Røvede bedstemor og stak ild på hendes hus

Som opfølgning på tirsdagens anmeldelse fra Asnæs vil den mobilepolitistation i dag onsdag komme til Asnæscentret i tidsrummet kl. 1200-1500, hvor borgerne kan henvende sig til politiet i forhold til tryghedsopfølgning og i forhold til at give eventuelle oplysninger til sagen om det røveriske overfald på Havrevænget. Oplysninger om overfaldet kan også gives til politiet på tlf. 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)